GYIK

Kérdések a sonkákról
Hogyan_valasszunk_sonkat?
Mennyi idő alatt érkezik meg a rendelt termék?
Visszatérítés
Biztonság és adatvédelem 
Szállítás az EU-n kívülre
Viszonteladók és céges árazás
Céginformációk
Vásárlói visszajelzések

 

Kérdések a sonkákról

Hogyan tároljam a sonkát? Amennyiben kb. egy hétig akarja csak tárolni, a legjobb, ha adobozában tartja, a naptól elárt helyen. (A dobozban, a sonkákat egy speciális leragasztott textizsákba csomagolva küldjük.) Amennyiben hosszabb ideig szeretné tárolni, a legjobb amit tehet, hogy kicsomagolva fellógatva tárolja. A konyhában fellógatva is tökéletesen eláll, de egy hűvösebb helységben, kamrában tárolva, akár 3 hónapig is eláll.

Ha egyszer már a sonkát megkezdte, a legjobb, ha a sonkaállványon tárolja, egy ruhával letakarva.

Mennyi ideig tart egy sonka? Egy sonkát megkezdés nélkül, 3 hónapig gond nélkül lehet tárolni, fellógatva a konyhában, de méginkább egy hűvös száraz helyen. A sonka megkezdése után kb. 5-6 hétig áll el ugyan így tárolva. Hasznos, ha gyakran vágunk belőle szeleteket, hogy megóvjuk a kiszáradástól. Egy praktikus trükk a frisseség megőrzése érdekében: A legelső, nagyobb darabot, amit a sonkából levág, tartsa meg, és fedje le ezzel a megkezdett részt.

Hűtőben kell tárolni? Az egészben tárolt sonkáknak nincs szükségük hűtésre. A csontozott, és szeletelt sonkákat ellenben, a csomgolás febontása után érdemes hűtőben tárolni.

Nehéz szeletelni? Nos, egy kis gyakorlás kell hozzá. A Rendelt sonkák mellé küldünk egy angol nyelvű "Hogyan csináld" DVD-t, és egy sonkakést, így a gyakorlást rögtön első sonkájával el is kezdheti! De a tanuláshoz van egy kiválló, illusztrációkkal ellátott könyvünk!

Mennyi idő alatt érkezik meg? A házhozszállítás, egy átlagos rendelés esetén 5-7 munkanapot vesz igénybe. Amennyiben szeretne ennl gyorsabban hozzájutni, válassza a UPS Express szolgáltatását, így már a rendelés feladását követő munkanapon hozzájuthat a megrendelt termékhez!

Mindenképp szükséges egy sonkaállvány beszerzésére? Igen. A sonkák szeletelése nagyon nehézkes állvány nélkül. A legtöbb sonkánk rendelése mellé adunk egy ingyenes alap sonkaállványt, amely tökéletes lesz első állványnak. A későbbiekben pedig a weboldalunkon a kiegészítők menüpontban vásárolhat magának más alap, vagy profeszsionális állványokat.

Mennyi sonkára van szükségem? A negy méretű sonkáink súlya kb. 7-8 kg. Ennek körülbelül a fele, ami ehető (a többi zsír, bőr és csont). Amennyiben előételként, vagy tapasként szeretne sonkát felszolgálni, 50g/fő egy korrekt mennyiség (persze, ha mindenki maga szeletelhet, ennél sokkal több fog fogyni, egy igazi jamón sonka nagyon eteti magát). Amennyiben főételként szolgálja fel, a 100g-os adagok az ajánlottak.

A kisebb sonkák, melyek a mellső lábakból készülnek, áltaában 4-5 kg súlyúak, és valamivel több zsírt tartalmaznak, mint a hátsó sonkák - nagyjából 40 százaléka értékes hús.

Olyan bőséges a kínálat...Mi alapján válasszak? Nézze meg a Sonkaválasztás menüpontban!

 

Gyors kiszállítás

Magyarország teljes területén, minden 79000Ft feletti vásárlás esetén, online követhető, ingyenes házhozszállítást  biztosítunk. A kiszállítási idő Barcelonei telephelyünkről 5-7 munknanap. Amennyiben hamarabb szeretne hozzájutni sonkájához, válassza a rendelése feladásakor a UPS 24h Express szolgáltatását.

A legtöbb rendelést munkanapokon délelőtt vesszük fel, és még aznap útjára indítjuk. Amint feladtuk rendelését, küldünk önnek egy szállítási visszaigazolást, az on-line követési lehetőségekkel.

Sonkáját alaposan becsomagolva küldjük, hogy megvédjük bármi nemű károsodástól, és hogy a lehető legfrissebb állapotban jusson el Önhöz.

Visszatérítés

Számunkra vevőink elégedettsége a legfontosabb. Amennyiben rendelésével mégsem lenne elégedett, és nem azt kapta, amit várt, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, és igyekszünk elvárásait teljesíteni. Hívja Josh-t vagy Guy-t a +34 93 332 56 04 telefonszámon, vagy írjon nekünk e-mailt-t, az alábbi címre:joshandguy@hamlovers.hu.

 

Biztonság és adatvédelem

A mi feladatunk itt az hogy kiválló spanyol termékeket biztosítsunk az ön részére, és nem azért hogy bármiféle kockázatoknak tegyük ki, és fejfájást okozzunk. Minden tranzakcó az oldalon titkosított. Nem rögzítjük, és nem tároljuk bankkártya adatait. Személyes adatait és e-mail címét nem adjuk ki senkinek, soha.

Viszonteladók és céges árazás

Éttermek, cathering cégeg, hotelek, stb... számára egyedi árazást biztosítunk. További információkért kérem írjon nekünk wholesale@hamlovers.com címre. Egyedi ajánlatokkal, céges ajándékötletekkel és kedvezményekkel is állunk rendelkezésükre, melyekről további információkért kérem írjon a corporate@hamlovers.com címre!

 

Szállítás az EU-n kívülre

Jelenleg az EU minden országába és az Egyesült Államkba szállítunk sonkákat. Amennyiben az Egyesült Államokba szeretne sonkát küldeni, kérjük használja amerikai weboldalunkat, a hamlovers.com-ot.

Bármely termékünket, mely nem élelmiszer, a világ bármely pontjára el tudjuk szállítatni, bármely weboldalukról, erről is.

 

Céginfomrációk 

Hamloverst tulajdonosa és üzemeltetője, a Geovalent SL, reg no. NIF B65250615. Székhely: Local 2, Mare de Dèu de Port 281, 08038 Barcelona, Spain.

Check our Terms & conditions.