Rólunk

A Hamlovers egy független online gourmet bolt, mely fantasztikus spanyol sonkákat és más ínyencségeket szállít kifinomult ízlésű vásárlóinak a világ bármely pontjára.

Minden beszállítónkat magunk választjuk ki, akik kizárólag a többszáz éve változatlan, hagyományos módszerekkel állítják elő sonkáikat. Kézműves temelők, akik büszkék magukra és csúcsminőségű termékükre: az elképesztő ízű és egészséges húsra.

Olyan kézműves mesterek, mint a pedroches völgyi termelőszövetkezet tagjai a dél spanyolországi Andalúziából. De ott vannak La Jabugueña lakosai, akik keményen küzdenek a keményebb jogi szabályozásért annak érdekében, hogy az ipari termelők ne hívhassák sonkáikat "kézművesnek" semmilyen körülmények között. De mellettük nagyon büszkék vagyunk arra is, hogy olyan világhírű termelőkkel és márkákkal dolgozhatunk együtt, mint a Cinco Jotas és a Joselito, Jabugoból.

Az Alapítók

Josh Merrow (43), az USA beli Greenwichből származik, aki közel 12 éve telepedett le Barcelonában, mikor spanyol barátnőjét feleségül vette. Biciklista, jazz zongorista és büszke apa. 

Guy Spriggs (49) egy britt vállalkozó és gourmet, aki már számos sikeres vállalkozást hozott létre Angliában és Hollandiában mielőtt Barcelonába helyezte volna át székhelyét holland feleségével és gyermekeivel, hogy "tovább kergessék álmaikat egy gyönyörű tengerparti városban." Josh és Guy épp gyerekeiket vitték a helyi iskolába Barcelonában, mikor először összefutottak. Hamar összebarátkoztak, és mikor rádöbbentek, hogy a világon sehol nem lehet vásárolni a legjobb spanyol sonkákból, csak Spanyolországban, úgy döntöttek nem hagyják, hogy a világ ebből kimaradjon: létrehozták a hamlovers.com-ot.

 

A Hamlovers a BBC Ramsay Best Restaurant című műsorában!

 Gordon Ramsay és a Fino személyzetét készíti fel

Ramón Baiget és Josh Merrow a hamloverstől épp az ételeket tárgyalják ki

A Hamlovers csapatának két tagját választotta Gordon Ramsay, hogy legyenek a Ramsay's Best Restaurant című műsorának 8. epizódjában az éttermek közti verseny bírái. Londonban, a júliusi forgatás során Joshnak and Ramónnak (Ramón is spanyolországi csapatunk tagja), valamint a további bírálóknak, többek között Spanyolország londoni nagykövetének feladata az volt, hogy London két legjobb spanyol éttermének, a Finonak és az El Piratanak ételeit kóstolják meg. Végül a Fino nyert és jutott a döntőbe.